Zoek je naar een voordelig internet, tv en bellen pakket?

Zoek je naar een voordelig internet, tv en bellen pakket?

Een voordelig abonnement willen we tegenwoordig allemaal. Of het nu voor alleen een mobiele telefoon is, of een alles-in-een pakket voor in huis: het is altijd te vinden als je weet waar je moet gaan kijken. Een voordelig internet, tv en bellen pakket kun je bijvoorbeeld vinden bij Oxxio. Deze provider heeft jou veel verschillende opties te bieden, waardoor je altijd een pakket hebt dat bij jouw huishouden past. Je moet dan wel weten waar je op moet gaan letten. Onderstaande informatie helpt jou om de keuze te maken en zorgt ervoor dat je geen moment spijt krijgt.

Internet, tv en bellen met veel voordelen

Oxxio kennen veel mensen alleen van de energiecontracten. Echter heeft de provider ook veel te bieden op het gebied van internet, tv en bellen. De voordelige pakketten komen in verschillende soorten en prijsklassen, waardoor je zelf bepaalt hoeveel je per maand kwijt gaat zijn. Daarbij geniet je altijd van veel voordelen als je al klant bent van de energieleverancier. Zo heb je bijvoorbeeld geen kosten voor de activatie en aansluiting. Tevens is er altijd een combivoordeel te vinden, die bovenop de acties wordt gegeven. Als klant van de leverancier vallen er daarom altijd veel winsten te behalen en je hebt altijd een pakket dat bij jou past.

Algemene acties en een combivoordeel bij de provider

Als je gaat kijken naar internet, tv en bellen van Oxxio dan betaal je een relatief laag bedrag per maand voor het complete pakket. Voor 45,95 euro per maand heb je jouw abonnement namelijk al in huis. De eerste zes maanden kun je zelfs een extra korting verwachten, waardoor je maar 28,45 euro betaalt. Je kunt de eerste maanden dus fors besparen op een compleet pakket. Dit maakt het extra leuk om klant te worden van de provider. Als klant van de energieleverancier profiteer je van een blijvend combivoordeel van 2,50 euro korting per maand, een gratis Opnemen Pakket en een gratis Plus Pakket.

Een uitgebreid pakket tot jouw beschikking

In het internet, tv en bellen pakket krijg je standaard internet met een snelheid van 100 Mb per seconde. Doordat je op het snelle netwerk van KPN zit, ga je vrijwel nooit haperingen meemaken. Wat betreft het internet is er ook veel meegenomen in het pakket. Denk daarbij aan ongeveer 60 zenders, waarvan meer dan 35 in HD, 100 radiozenders, live pauzeren, begin gemist en terugkijken. Ook kun je On Demand kijken met het abonnement. Je hoeft dan alleen nog maar de vaste telefonie aan te schaffen. Het starttarief bij bellen is 10 eurocent per gesprek, waarna je binnen Nederland voor 10 eurocent per minuut belt. Ook heb je gratis nummerbehoud tot jouw beschikking.

Met internet, tv en bellen van Oxxio kun je waar je ook bent genieten van jouw aangeschafte abonnement. Er zijn geen verborgen kosten en je hebt 14 dagen bedenktijd. Als je een voordelig alles-in-een pakket zoekt, is deze provider er zeker een om naar te kijken.

Reacties zijn gesloten.