Flessen bedrukken voor je bedrijf

Flessen bedrukken voor je bedrijf

Het bedrukken van flessen wordt steeds populairder. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine bedrijven laten dit doen. Het heeft namelijk een hoop voordelen, is erg makkelijk, en ook nog eens goed te betalen. De meeste bedrijven laten dit doen bij Bedruktefles.nl, zij hebben een erg groot aanbod van verschillende soorten flessen. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat, en wat de voordelen hiervan zijn? Wij geven je wat meer informatie zodat ook jij flessen kunt laten bedrukken voor je bedrijf.

Welke soorten flessen kun je bedrukken?

Bij het laten bedrukken van flessen denk je waarschijnlijk eerst aan simpele flessen. Maar er zijn nog veel meer opties, hierdoor is het voor iedereen geschikt. Of het nu gaat om een fles drank of een fles met iets anders erin, de opties zijn eindeloos. We hebben een aantal verschillende flessen die je kunt laten bedrukken voor je op een rijtje gezet. Zo kun je alvast wat inspiratie op doen.

  • Wijn, cava en champagne flessen
  • Bierflesjes
  • Een fles met olijfolie

Er zijn dus een hoop verschillende opties en vormen van flessen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een speciale machine, komt de opdruk er altijd perfect uit te zien. Natuurlijk wordt hier ook rekening mee gehouden tijdens het ontwerpen.

De voordelen van een bedrukte fles

Er zijn meerdere redenen om flessen te laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld flesjes bier gebruiken als promotiemateriaal in je winkel of op een beurs. Daarnaast is je logo altijd goed zichtbaar. Maar er zijn natuurlijk ook nog andere mogelijkheden. Zo kun je ook een fles wijn laten bedrukken en aan je klanten geven als relatiegeschenk. Dit is natuurlijk ideaal voor in een kerstpakket of om je klant ergens voor te bedanken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het laten bedrukken van een fles is erg makkelijk. Hierdoor zijn er steeds meer bedrijven die dit laten doen. Als eerst kies je een fles die je wilt laten bedrukken. Vervolgens kun je aangeven hoeveel flessen je wilt, zodat er een offerte gemaakt kan worden. Als je deze hebt ontvangen kan het ontwerpen beginnen, dit kun je zelf doen, of laten doen. Wanneer het ontwerp af is, kunnen de flessen bedrukt worden. Het is dan alleen nog even afwachten totdat je de flessen thuis gestuurd krijgt.

Reacties zijn gesloten.