Bedrijfsruimte delen: inspelen op een groeiende organisatie 

Bedrijfsruimte delen: inspelen op een groeiende organisatie 

Het delen van een bedrijfsruimte is iets dat steeds vaker voorkomt in de ondernemerswereld. Waarom? Het biedt ontzettend veel voordelen voor een organisatie. Het meest aantrekkelijke aspect is de kostenefficiëntie. De huur en bijkomende kosten als internet, elektriciteit en schoonmaakdiensten kunnen namelijk aardig oplopen. Door deze kosten te delen met een andere ondernemer, krijgen jullie beide de mogelijkheid om de bespaarde middelen te herinvesteren in de organisatie.

Daarnaast biedt een gedeelde bedrijfsruimte ook flexibiliteit voor een groeiende organisatie. Bedrijven kunnen gemakkelijk de ruimte aanpassen aan hun behoefte zonder geremd te worden door lange huurcontracten. Met het huren van een bedrijfsruimte in een ondernemerscentrum kan een organisatie zelfs binnen het gebouw veranderen van kantoor. Wanneer jouw organisatie groeit, dan groeit jouw werkruimte gewoon met je mee. 

Werken met lokale ondernemers

Binnen een ondernemerscentrum zijn verschillende formaten bedrijfsruimtes beschikbaar om iedere ondernemer van dienst te kunnen zijn. Dit geldt voor zowel eenmanszaken als een organisatie met meerdere werknemers. Met korte huurovereenkomsten en duidelijke afspraken kan een ondernemerscentrum ieder van dienst zijn. Daarnaast bevinden deze centra zich vaak in lokale gemeenschappen, zoals een dorp vlakbij. Dit biedt ook de ideale kans tot het ontmoeten van andere lokale ondernemers. Je samen een kop koffie drinken, en elkaar informatie bieden over hoe jullie de zaken aanpakken. Een ideale leer- en ontmoetingsmogelijkheid dus!

De perfecte locatie

Wil je een bedrijfsruimte in Zevenaar huren? Ontdek dan  https://ocdepelikaan.nl. Dit is hét ondernemerscentrum van Zevenaar! Met een professionele sfeer, goede ligging en alle faciliteiten die jij nodig hebt voor een productieve werkdag. Eigenaar Martijn van Keulen leidt je graag rond om toelichting te bieden over de verschillende voordelen van het ondernemerscentrum. Wil je ook ontdekken of dit de passende oplossing is voor jou? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een rondleiding.

Reacties zijn gesloten.