Kennismaking met de Apple Pro Stand

Kennismaking met de Apple Pro Stand

De Apple Pro Stand is wellicht één van de vaakst besproken stands voor monitors welke ooit op de markt is gelanceerd. Daar zijn verschillende redenen voor aan te halen. In het bijzonder geldt dat deze stand slechts kan worden aangekocht tegen een behoorlijk indrukwekkend prijskaartje. Dit gezegd hebbende is het wel zo dat deze aankoopprijs door verschillende aspecten wordt gerechtvaardigd. Er zijn op de markt dan ook maar weinig andere stands voor monitors terug te vinden die er in slagen om dezelfde prachtige uitstraling te combineren met een ronduit indrukwekkende kwaliteit. Wil je hier graag meer over te weten komen en ben je ook wel geïnteresseerd in het kopen van de Apple Pro Stand? Lees dan vooral snel verder!

Perfect aanpasbare hoogte aan jouw wensen

In eerste instantie kan er bij de Apple Pro Stand worden vastgesteld dat ze een zeer precieze kanteling weet te realiseren. Bovendien is het zo dat je ook nog eens kan rekenen op een hoogteverstelling van 120 mm. Gecombineerd met de Pro Display XDR zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze opstelling al jouw stoutste dromen waarheid zal doen worden. Op het ogenblik dat je de hoogte van het beeldscherm aanpast zal je bovendien kunnen vaststellen dat de display hoek niet zal veranderen. Het geavanceerde mechanisme welke voor handen is zorgt er bovendien voor dat je de beschikking krijgt over een display welke als het ware gewichtloos aanvoelt. Bijgevolg wordt het op de meest praktische wijze mogelijk gemaakt om jouw display te verplaatsen.

Ervaar de uitstekende draaiing van de Apple Pro Stand

Door gebruik te maken van de Apple Pro Stand kan je ook nog eens rekenen op een optimale draaiing. Deze zorgt ervoor dat je naar hartenlust de mogelijkheid hebt om te switchen tussen een staande evenals een liggende weergave. Dit bovendien op eender welk ogenblik je dat maar wenst. Om de weergave van het scherm aan te passen moet je gewoon de schuifknop ontgrendelen waarna je het scherm tegen de klok in kan bewegen. De bijzondere flexibiliteit waar je door toedoen van de Apple Pro Stand op kan rekenen zorgt er in de praktijk voor dat dit beeldscherm uitstekend kan worden gebruikt voor het creëren van de meest uiteenlopende content. Ook dit is in ieder geval een prima reden om de Apple Pro Stand te kopen.

Innovatieve werking met magneten

De magnetische connector wordt op de Apple Pro Stand vastgemaakt aan de bijhorende magneet welke zich aan de achterkant van de Pro Display XDR bevindt. De magneten zullen vervolgens zorgen voor het aansturen van de koppeling waarna klemmen die automatisch worden geactiveerd ervoor zullen zorgen dat de standaard evenals het display veilig met elkaar worden verbonden. Wil je graag het display op een zeker ogenblik terug losmaken? Dan volstaat het om daarvoor gewoon gebruik te maken van de schuifknop. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de Apple Pro Stand mag dan een meer dan behoorlijk prijskaartje kennen, het is absoluut een professionele stand die haar gelijke op de markt niet kent. Voor iedereen die alleen maar genoegen wenst te nemen met het neusje van de zalm is dit dan ook veruit de beste keuze.

Reacties zijn gesloten.