Is er een limiet aan spullen die in een opslagbox kunnen?

Is er een limiet aan spullen die in een opslagbox kunnen?

Het is erg handig om gebruik te kunnen maken van een opslagbox voor je spullen. Een opslagbox heeft verschillende voordelen. De opslagbox zal geheel kosteloos bij je afgeleverd worden en zodra je klaar bent met alle spullen in te laden, zullen ze de opslagbox kosteloos ophalen. De opslagboxen zullen in een overdekte, beveiligde en verwarmde opslagloods worden neergezet.

Bij welk bedrijf kun je een opslagbox huren?

Je kunt bij Boxss een opslagbox huren voor iedere vier weken. De opslagboxen zijn er in verschillende maten te huur.

  • Een instap Opslagbox tot negen vierkante meter zal zo’n vijfentachtig euro per vier weken kosten
  • Een normale Opslagbox tot dertien vierkante meter kost honderdennegen euro per vier weken
  • Een grote opslagbox is zo’n vijftien vierkante meter en zal per vier weken honderdnegenendertig euro kosten

Is het bedrijf betrouwbaar?

Boxss is in 2007 opgericht. Na de oprichting hebben ze met succes eraan gewerkt om een goede reputatie te krijgen. Daarnaast is het bedrijf ook lid van de Dutch Self-Storage Association. Hierdoor heeft het lidmaatschap hoge eisen.

Hoe veilig is het huren van een opslagbox

Je wilt natuurlijk wel dat je de spullen veilig zijn die je opslaat in de opslagbox. Het bedrijf biedt een vierentwintig zeven camerabewaking aan met een betrouwbaar alarmsysteem en je beschikt over een eigen sleutel van je opslagbox.

Vierentwintig zeven camerabewaking over je opslagbox

Als je bij het bedrijf een opslagbox huurt zul je vierentwintig zeven camerabewaking hebben bij je box. Het beschikt daarnaast ook over een betrouwbaar alarmsysteem. Dit zal voor de inbrekers niet aantrekkelijk zijn om te kunnen inbreken. Je zult dus geen last hebben dat andere de mogelijkheid krijgen om in jouw opslagbox te komen. Je kunt ten allertijden de camerabeelden bekijken als jij vermoed dat je spullen mist of iets niet vertrouwd.

Een verwarmde opslagbox huren

Je zult bij dit bedrijf geen last krijgen dat er vocht en kou in de opslagbox komt. Het bedrijf levert je een opslagbox aan waar een verwarming inzit. De spullen die je opgeslagen hebt in je box blijven droog en warm.

Een eigen sleutel van jouw box

Iedere verhuurder krijgt een eigen sleutel van zijn of haar box. Hierdoor krijgen anderen niet de mogelijkheid om in jouw box te kunnen komen. De enige die toegang heeft tot jouw box is jijzelf en het bedrijf.

Mogelijkheden om een box te huren

Je hebt twee mogelijkheden waaruit je kunt kiezen om een opslagbox te huren;

  • Een tijdelijke opslagbox
  • Een opslagbox voor een langere periode

Een opslagbox huren is niet alleen voor bedrijven bedoeld, particulieren hebben ook de mogelijkheid om een opslagbox te huren. Voor zowel particulier als voor een bedrijf is de mogelijkheid om een opslagbox voor tijdelijk of voor een langere periode te kunnen huren.

Een opslagbox huren in Utrecht

Het is ook mogelijk om via het bedrijf een opslagbox in Utrecht te huren. Qua beveiliging zullen de Utrecht opslagruimte beveiligd zijn. Dit zal een prettig gevoel geven voor de verhuurder.

Reacties zijn gesloten.