Werkplek voor ZZP’ers

Werkplek voor ZZP’ers

Voor ZZP’ers of starters die net voor zichzelf zijn begonnen, is een goede werkplek van groot belang. Toch ben je als ZZP’er vaak niet in staat om je vast kantoor te huren. Een goede oplossing is dan een kantoor aan huis, maat je kunt ook kiezen voor een flexplek! Zeker in de grote steden is er veel behoefte aan flexplekken, maar helaas is de vraag hiernaar vaak groter dan het aanbod. Hoe vind je die geschikte flexplek in Amsterdam?

Werken buiten de deur

Wanneer je veel vanuit huis werkt, is het lastig om je werk en privé gescheiden te houden. Je huis begint steeds minder te voelen als een plek waar je even tot rust kunt komen, terwijl je juist je rust nodig hebt in deze drukke tijd. Door te werken op een flexplek hoef je niet gelijk een eigen kantoor te kopen of een hele kantoorruimte te huren, maar heb je toch een geschikte werkplek buiten de deur. Hierdoor kan je een betere scheiding houden tussen je werk en vrije tijd en kun je toch kosten besparen.

Een platform dat je helpt met het vinden van een flexplek is Deskfinder. Dit is een systeem waarmee je gemakkelijk flexplekken in Amsterdam kan zoeken en huren. Het doel van Deskfinder is dat ze de ideale en passende werkplek willen vinden voor onder andere starters. Ze hebben een groot aanbod in kantoorruimtes, die op hun platform gemakkelijk te vinden zijn. Het aanbod gaat van flexibele desks tot kantoorunits, waardoor er voor iedereen wel wat passends bij zit. Het aanbod is vooral gericht op werkplekken in de grote randsteden. Ideaal dus als je een kantoorruimte wilt huren in Amsterdam.

Snelle bezichtiging

Wanneer je een geschikte werkplek denkt te hebben gevonden, wil je dit natuurlijk snel bezichtigen. Het bezichtigen van een werkplek kan via Deskfinder nog op dezelfde dag. Als je het aangeeft, kan je dit zelfs al binnen 3 uur bezichtigen! Op deze manier kan je snel en op een korte termijn jouw ideale flexplek vinden.

Een groot voordeel van Deskfinder is dat dit platform samenwerkt met veel onafhankelijke makelaars. Dit verschilt van andere verhuursites, zoals Funda. Bij Funda kan het voor makelaars dan ook veel meer gaan om het behalen van omzet. Wanneer je een geschikte werkplek hebt gevonden, houdt Deskfinder rekening met jouw wensen en budget. Het bedrijf zal voor je onderhandelen en probeert een goede deal af te sluiten. Zo kan jij zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe flexplek in Amsterdam!

Reacties zijn gesloten.